Μενού Κλείσιμο

Επενδύστε στην Τέχνη

Η οικονομική κρίση αποτελεί έναν μόνιμο πονοκέφαλο για ανθρώπους που θέλουν να επενδύουν τα χρήματά τους και κατανοούν τις μακροχρόνιες αποδόσεις ως τις πλέον σίγουρες και αποδοτικές. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει ότι τα ομόλογα, οι μακροπρόθεσμες καταθέσεις, η γη μπορούν να πληγούν ανεπανόρθωτα από την διεθνή οικονομική κατάσταση, ακυρώνοντας σχεδιασμούς και προβλέψεις και θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τα όποια κέρδη, αλλά και το ίδιο το κεφάλαιο.

Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική και εμπειρία, ο χώρος της τέχνης φαίνεται να μην επηρεάζεται το ίδιο από την οικονομική κρίση. Οι δημοπρασίες σε έργα τέχνης σημείωσαν ποσά ρεκόρ στο πρώτο εξάμηνο του 2009, πριν καν αρχίσουν να φαίνονται τα όποια σημάδια ελπίδας για την ανάκαμψη της διεθνούς οικονομίας, ενώ το σύνολο των κεφαλαίων που επενδύονται σε τέχνη παγκοσμίως έχει ήδη αρχίσει να αυξάνεται, νωρίτερα από τους κεντρικούς κλάδους της οικονομίας.

Εφόσον επιθυμείτε την μακροπρόθεσμη απόδοση των χρημάτων σας, πολλές φορές πολλαπλάσια των αντίστοιχων αποδόσεων άλλων κλάδων, επενδύστε σε έργα τέχνης. Η Kozas Frames & more βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά έργα τέχνης, να εκμεταλλευθείτε τα ήδη υπάρχοντά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας προμηθεύσει με έργα που θα εντοπίσει για εσάς αλλά και από μία ευρεία συλλογή που ήδη διαθέτει.

Περισσότερα για τις επενδύσεις σε έργα τέχνης?

Δείτε ενδεικτικά άρθρα: